Ο Παιδότοπος αλλά και η άνετοι χώροι της καφετερίας και της βεράντας δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την αρίστη διοργάνωση αξέχαστων παιδικών Party των μικρών μας φίλων με φαγητό, αναψυκτικά, πολύ ποδόσφαιρο, και άλλες εκπλήξεις.
Ξεκαρδιστικά παιχνίδια μαγνητίζουν την προσοχή των μικρότερων φίλων μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλα τα μέλη της οικογένειας να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Ο χώρος του ανέμελου και ξέγνοιαστου ελεύθερου χρόνου των παιδιών, καλυμμένος με δάπεδα τεχνητού χόρτου που προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά στις κινήσεις και τα παιχνίδια.

Τα 20 συνολικά αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του Lido Soccer έχουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και διαθέτουν άνετους χώρους και ενδοδαπέδια θέρμανση. Η καθαριότητα και η λειτουργικότητα τους δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στους επισκέπτες. Οι χώροι των αποδυτηρίων διατίθενται σε κάθε ομάδα χωριστά ενώ υπάρχει και χώρος ασφαλείας στον οποίο μπορείτε να αφήσετε για φύλαξη οποιοδήποτε πολύτιμο αντικείμενο.
Το γυμναστήριο διαθέτει ξύλινη επένδυση και είναι εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας, όπως το POWER PLATE – ειδικό μηχάνημα ενδυνάμωσης όλων των μυικών ομάδων.
Εντός του χώρου υπάρχει άνετο ιδιωτικό πάρκινγκ ικανό να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό οχημάτων, καθώς και εφτά ξενώνες φιλοξενίας παιδικών αλλά και ανδρικών ομάδων για camp και τουρνουά ποδοσφαίρου.